Karina Lægsgaard - Freelance Revisorassistent HD(R)

Kan jeg hjælpe dig...

Jeg er uddannet Revisorassistent og har taget en Erhvervsøkonomisk Diplomuddannelse, med specialet Regnskab & Økonomistyring, også kaldt HD(R) på Syddansk Universitet, Odense, hvor jeg blev færdig i 2009.

Jeg har godt 7 års erfaring på revisionskontor, for både statsautoriseret og registrerede revisorer, hvor jeg har lavet alt fra bogføring til det færdige drifts- og skatteregnskab, for både private, små og mellemstore virksomheder.

I 2013 valgte jeg at starte min egen virksomhed, Øernes Kontor & Regnskabshjælp, hvor jeg hjælper med alt fra fakturering til færdigt regnskab og indberetning til Skat. (se mere under kompetencer).

Jeg kan færdiggøre regnskaber for private, små og mellemstore virksomheder, mindre landbrug og mindre selskaber hvor der er fravalgt revision.

Revision kan fravælges hvis man 2 år i træk har holdt sig under 2 af følgende 3 udfald (gælder også Holding selskaber, læs mere på: Erhvervsstyrelsens hjemmeside):

  • Balancesum < 4 mio.
  • Nettoomsætning < 8 mio.
  • Gennemsnitslig heltidsbeskæftigede < 12 i løbet af regnskabsåret

Jeg hjælper også gerne større selskaber med klargøring til revisor og er farm-sekretær for større landbrug hvor jeg samarbejder med revisor om færdiggørelse af regnskab.

Din freelance revisorassistent

  • Jeg arbejder på timebasis og kører gerne ud til dig, eller du kan sende mig dine bilag og jeg arbejder fra eget kontor.
  • Jeg kører ud på Sydfyn og Øerne.
  • Om du har stor eller lille virksomhed kan jeg hjælpe dig, jeg er der når du har brug for hjælpen, om det er 14 timer om ugen, måneden eller året, ring og hør hvor booket jeg er.

Forsikret og opdateret igennem CEREDA

Jeg er forsikret, kvalificeret og godkendt medlem af foreningen Cereda, hvilket ikke er lovpligt for bogholdere, så tjek altid om din bogholder er forsikret, hvis uheldet er ude - er det for sent. Der ud over er jeg en del af bestyrelsen for CEREDA region syddanmark, samt i CEREDA kursusudvalg, hvor vi arbejder for at højne det faglige niveau hos medlemmer samt kollegaer i hele Danmark.

CEREDA afholder faglige seminarer årligt, og er der ikke de seminarer jeg mangler eller efterspørger deltager jeg ved Faktakurser.dk. Jeg deltager altid på kurset "Aktuel skat og moms" og modtager CEREDA nyhedsbrev "Regnskab Danmark" som kommer hver 14. dag, så jeg er ajour med skatteregler, de seneste ugers aktuelle nyheder mm.

Øernes Kontor og Regnskabshjælp​

Illebøllevej 20

5900 Rudkøbing

Telefon: 91 55 77 33

Mail: info@bogforing-fyn.dk 

CVR: 34908524​